RightBridge-portföljbolaget ESPL lanserar användargenererad turneringsplattform som stöds av en övertecknad digital token-lansering, $ARENA.

RightBridge Ventures Group AB (“RightBridge“) portföljbolag Esports Players League (ESPL”), annonserade en övertecknad lansering av deras digitala token på USD1,4 miljoner, $Arena, för att användas i sin nya Web3.0 UGT-plattform (User Generated Tournament), ESPL Arena.

ESPL, den globala leverantören av amatörsturneringar, meddelade igår sin lansering av ESPL Arena, den första riktiga ”Host-to-Earn” esports-plattformen anpassad för Web3.  ESPL Arena-plattformen kommer att introducera sin efterlängtade UGT-lösning för en global publik och erbjuder turneringsdeltagare möjligheten att vinna turneringspriser i form av digitala tillgångar.

Med över 280 000 aktiva spelare globalt och en närvaro i 17 länder i Sydostasien och Latinamerika är ESPL en väletablerad Web2- och Web3-amatörsplattform. ESPL är värd för över 2,000 turneringar sedan 2019 och når över 33 miljoner globala användare. ESPL kommer att se till att ta ombord professionella och amatörspelare på detta Web3 esports-ekosystem genom blockchain-teknik.

Arenas användargenererade turnering (UGT)

UGT-plattformen är den tekniska lösningen som driver ESPL Arenas schemaläggning av turneringar och använder ett lättanvänt gränssnitt för spelare att delta, medverka och skicka in poäng för online-esportsevenemang.

UGT kan betala ut turneringspriser på ett flexibelt, transparent och säkert sätt, automatiskt släppa NFT och tokens till de vinnande spelarnas plånböcker, samtidigt som de intelligent flaggar tvivelaktiga eller motstridiga bidrag.

Utility Token lanserades på Pancake Swap

ESPL:s utility token $ARENA har lanserats i samarbete med Pancake Swap, en av de största decentraliserade blockchain-börserna i världen. Token kommer att användas inom ESPL Arena-plattformen, vilket ger turneringsarrangörer ett transparent och effektivt sätt att föra spelare samman för vänlig tävling. Arrangörer kommer att kunna ta ut en avgift för turneringar som anordnas med automatisk pristilldelning till deltagarna efter avslutad tävlingsevenemang, vilket ger upphov till ett verkligt Host-to-Earn-system.

$Arena:s första lansering, som representerar 3,5% av $Arenas totala tokenutbudet, övertecknades med 300% och samlade in USD1,4 miljoner på mindre än 2 timmar. Dessa medel kommer att användas för utvecklingen och marknadsföringen av ESPL Arena och dess ekosystem av spelare, lag och spelutvecklare.

“Grattis till ESPL teamet! Detta är en stor milstolpe för  ESPL och för den innovativa utvecklingen av spel- och esportindustrin. Med ESPL Arena har ett stort steg tagits mot fans och   spelkommuner för att dra nytta av Host-to-Earn, liksom av en samhällscentrerad decentraliserad  affärsmodell.  Denna fantastiska prestation öppnar många synergier och lärdomar för andra RightBridge-portföljbolag. Vi tar dessa lärdomar som en central del av vårt synergipussels utförande i våra portföljbolag”, säger Carlos Barrios, VD RightBridge Ventures Group.

För ytterligare och detaljerad information:

Pannkaksbyte: https://pancakeswap.finance/ifo

$ARENA Lite papper: https://espl.gitbook.io/espl-arena-litepaper/

Casino spelen för över 18-åriga: www.funportal.se